Fotograf: Mats Brännström Bild från en tisdagsträff.
Fotograf: Mats Brännström Bild från en tisdagsträff.

Kommande ”evenemang”

På tisdagsträffen senast pratade vi lite om några kommande ”evenemang”, nämligen:

Fotografi Falkenberg 

som kommer att gå av stapeln i Falkhallen 1-3/7. Vi har anmält intresse för att medverka i mässdelen och kommer då att få förfoga över en monter där vi får visa upp lite bilder och vår verksamhet. Anita Scheers och undertecknad kommer att hålla i detta men vi behöver vara ytterligare 2-3 personer. 

Är du intresserad och villig att ingå i en liten arbetsgrupp för detta evenemang
så anmäl dig till mig på
ordforanden@varbergsfotoklubb.se

Utställning på Rydals museum 

Vintern 2022-2023. Inbjudan har kommit från VSF och vi har anmält intresse att medverka tillsammans med ett antal andra fotoklubbar. Temat är ”SPÅR”. Tävlingskommittén kommer att hålla i insamling och urval av bilder. Mera information kommer i maj-juni men kanske kan ni redan nu börja fundera över bilder på temat spår.

Fotomaraton

Som vi skrev i verksamhetsplanen ämnar vi att återuppta fotomaraton. Det är förstås en del arbete med att få till detta på ett bra sätt och vi har, av olika anledningar, insett att det inte hinns med i år, utan att vi satsar på att vara ute med planering i god tid för fotomaraton 2023. Även detta kräver en liten arbetsgrupp. Leif Eliasson kommer att hålla i detta och behöver hjälp av ytterligare 3-5 personer. Anmäl ditt intresse till Leif på 
fotomaraton@varbergsfotoklubb.se
så snart som möjligt.

Ser fram emot era anmälningar.

Dela gärna: